Tuesday, 30 October 2012

mencinya JERAWAT!!



ASSALAMUALAIKUM SEMUA ^_^

maap entry kali ni tadak gambar sbb aku mls nk upload..skt ati gilaa ni..

wuwuwuwu :(
aku tasuke betol laaa , tak suke tak suke !
menci menci menci menci !!!
aku benci kau la wahai JERAWAT ...
eh org kate jgn benci die , nti lg sonok die nak memasak , hek3
ops ,btoi ka?HA3
aku plg tasuke kalo naik jerawat neh..hadehh =,=
huduh,buruk suma ada..
naik 2 bijik kt dahi..ARGHHH!!!

so aku google la pasal jerawat ni td ..

salah 1 nya sebab pemakanan..ummm *berfikir sebentar* apa yg aku mkn ye?
arghhh!!mybe sbb aku mkn kacang n coklat kot semalam..dlm coklat DAIM tu kn ada kacang..
abs la aku..wuwuwu..da mkn kacang p mkn coklat pulak..mmg kombinasi yg sgt baik utk jerawat bermaharajalela kt muka aku ni..ptt pn asa smnjak dua menjak ni muka aku berminyak trok sgt..
HAHA padan la muka aku sapa soh mkn x hengat dunia..

or mybe ak stress kot..HAHA mcm x logik ja..mcm mana aku bole stress pulok sbb aku mana ada wt kja apa2..kt LI pn dok goyang kaki ja..HAHA x mungkin..x mungkin..*dgn yakin nya ak mngatakan ini msti sbb aku mkn kcg n coklat*..

wlaupn itu feberet aku,ak kna kurangkan mkn bnda2 cmtu..HOHOHO..msti korg ckp ak jaga muka gila gila kn?pdhal x cantik tara mana pon..huhu biasala wanita kn..x lah..sbnrnya dulu muka aku ni trok gila2..bnyk sgt jerawat bermaharajalela..so bila dah ok ni (sbb jasa baik FIENA BEAUTY ngn VCO) mstila aku nk jaga muka aku ni!!so phm2 la ye korg..HAHA

so mlm ni aku mesti menjalankan misi menghilangkan jerawat2 ni..yeahhh go!go! chaiyok!!
doakan aku berjaya..HAHA

EH!!da pkul 1 la..ok2 kita ada jnji ngn incik cinta la nk kua lunch ngn die..so byebye!!

p/s:malu incik cinta tgk muka ade jerawat..HAHA

2 comments:

  1. hai farah, banyak petua sebenarnya kalau nk hilangkan jerawat, tapi tulah, ramai yang takde masa nk bt semua tu kan? sy ada jual sabun susu beras n charcoal products, jom visit fb page sy: http://www.facebook.com/saranghealthandbeauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sy mmg pkai charcoal products pn..ada lg..nt dh abs i order kt u okay?

      Delete