Friday, 2 November 2012

yummy yummy!!



CHOCOLATE INDULGE SECRET RECIPE


ASSALAMUALAIKUM..

amacam??terliur x tgk kek tu?aku da tgk da menitik2 air liur korg tgk..HAHA sabar2..klu x tahan sgt tu cpt2 la p serbu SECRET RECIPE yg berhampiran..

alhamdulillah aku baru mkn td..setelah lama 'mengidam' , akhirnya dapat jugak aku menikmati kek feberetku ini..hamboiihhh kemin lg..mengalahkan preggy mummy pulak aku nih..HAHA yala mana x nya kejap2 nk mkn chicken chop,laksa la..kli ni chocolate indulge secret recipe ni plak..pning kepala incik cinta nk p mencari makanan yg ak nk mkn ni..HAHA bak ckp dia,ak ni cm ibu2 mengandung..i'm single mummy okay..ehh single person but not available..hihi x ksh la ibu mngandung ka apa ka jnji aku dpt..yeayyy!! tima kasih for sayang aku tu sbb da merealisasikan kemahuan aku tu..HAHA love u laaa!!

sdap sgt kek tu..tp ak mampu makan separuh ja sbb perot aku ni dah penoh..mana x nya.. lunch time td aku kluar dgn incik cinta p mkn chicken chop kt fatty cafe,billion lama..hihi tudiiaaa 1 lg fav ak yg ak dpt mkn ari ni..*gemok la aku lepas ni*..lepas msok ofis x sbar2 nk mkn choc indulge ni wlpn tgh kenyang gilaaa *org tamak salu rugi*..hihi pdn muka ak sbb tamak sgt..kn x abis..xpa2,bole smpn dlm peti sjuk..nt bole smbung blk mkn..HAHA pndai kn ak??

masa nk blk lupa plak bwk kek tu blk skali..smpai uma cta kt akk aku troih dy ajk ak p blk ofis smata2 nk ambil baki kek tu sbb dy nk rasa *almaklum lah dy mana pena mkn kek2 kt SR tu* HAHA dgn hujan kilat nya,so redah jugak la..blk umah troihh dy rasa smpai abis..tu bkn rasa namanya..tu melantak..HAHA.. *maap kak*..dy ckp sedap gilaa,nk lagi..n esok trpaksa lah aku teman dy p SR utk beli kek tu..

bg korg yg x pena rasa cm kak aku ni,p la try..SODAP GILAAA!!wa x tpu..mmg sedap sgt2..bnyk lg pilihan yg kta bole wt kt SR tu..mcm2 jnis kek ada..bkn stakat kek ja..mknn2 pn ada juai..pasta,tomyam, chcken chop,nasi2 suma ada..karipap pn ada taw..HAHA..cpt2 p serng SR yg berdekatan..aku jmin ampa msti puas ati..tp harga bole than la..tggu korg gaji la bru p..x pn pau bf or gf korg..HAHA

ok la,aku nk p solat ni..nt merepek lg okay...ASSALAMUALAIKUM BYE2 ^___^

p/s :maaf lah lps ni klu korg plak yg mengidam sbb tgk pic kt ats tu..ngeh2


No comments:

Post a Comment