Wednesday, 28 November 2012

nak menaip...






Assalamualaikum..lama nya x update belog ni..farhana dok tnya bila hang nk update belog.. HAHA ak mls sbnaqnya nk update sbb bila ak update mst la akn trselit cta psl si jambu aku tu..HAHA nt ampa cemuihh la..so better aku 'diam' ja.

lama x update rasa rendu pulak kt belog ni..haihhh!!labah2 pn da brjaya wt sarang kt belog ak ni!! thx cik labah2 ^_^..umm nak cita psl pa ea..tediaa la!!b4 nk update x pkiaq dlu nk wt cta psl pa..haha!!!
act aku excited gila..baru2 si jambu dah 'purpose' me...awww bahagianya!!!jrg kn sekarang ada org wt cmtu..mybe couple suka2 kot..for me aku x mau couple ngn dia,ak nk kawen ngn dia..tp kna la tggu kewangan dia dh kukuh dlu..

ampa nk taw dak..ak dgaq cramah ustaz azhar ckp 'klu sorg laki tu mlamar or meminang sorg pmpn tu,n pmpn tu ckp 'yes' maknanya depa dh tunang,n klu ada org nk meminang or mlamar pmpn tu jd haram klu xtaw'..so...mknanya im engaged!!mudahkan Islam tu kn...jiah ckp ni tunang tnpa saksi.. HAHA x ksh la jnji da tunang..lgpn fmly ak taw ^_^..happpyy!!!!dy ckp lps ak abs dip Insyaallah nk tunang scara rasmi..x sabaqnya ak...HAHA cncin tanda pn da ada..bhgianya!!!

hehe..tu jah nk cita..ok bye :)




1 comment:

  1. Assalamualaikum..
    Saya tag awak :
    http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete